Program do zarzadzania dwoma monitorami

http://www.polkas.pl/Pl/produkt/kasa_fiskalna_sharp_er-a237p/

System POS to pomysł gastronomiczny do prowadzenia wszelkiego typu obiektami gastronomicznymi, jak restauracje, puby, pizzerie, bary szybkiej obsługi, restauracje hotelowe również tymże całe.

Dla przeciętnych również bogatszych lokali POS bardzo świetnie zbiera się w obsłudze zarówno małych lokali, kiedy również szerokich sieci gastronomicznych. To pewne narzędzie, dobrane do pozycji na każdej liczbie stanowisk POS. Projekt w przystępny sposób usprawni zarządzanie na danych szczeblach menedżerskich, zapewniając pełną kontrolę nad każdym etapem pozycji w lokalu. Dzięki oprogramowaniu wzrośnie komfort obsługi klientów. System znacznie wpłynie na wydajność ludzi w kuchni oraz na sali, co przyśpieszy etap realizacji zamówionych potraw. Szczegółowa analiza preferencji i popytu wśród klientów ułatwi natomiast planowanie smacznego menu.

Zgodność z różnymi urządzeniami Oprogramowanie gastronomiczne POS może współpracować z wieloma udogodnieniami i systemami, które usprawnią życie każdego domu. Życie na określonym sprzęcie takim jak: drukarki fiskalne, system monitorów kuchennych lub też bezprzewodowe systemy przywoławcze minimalizują czas obsługi, działają na szybszą rotację stolików, czyli zwiększają zyski restauracji. Lekki i prosty sposób obsługi programów POS, umożliwia wygodą pracę, przyspiesza realizowanie poszczególnych zadań, minimalizuje okres szkolenia pracowników wchodząc na stok kosztów wdrożenia systemu.

Czerpanie z elementu zapewnia: Wygodę pracy: intuicyjna obsługa, dodawanie wpisów do zamówień, zgoda z kasami lub drukarkami fiskalnymi i czytnikami kodów kreskowych, przyporządkowywanie skrótów danym potrawom, natychmiastowe wysyłanie wiadomości o wartościach przekroczenia uprawnień, wpisywanie i liczenie potraw specjalnych, itp. Przejrzystość: wgląd do rachunków, transakcje i saldo każdego stolika, grupowanie artykułów spożywczych, np. warzywa, napoje, alkohol, szczegółowy widok na salę, spis akcesoriów do potraw, ustawianie kolejności wydawania dań, dane o zbyt dużym okresie obsługi stolika, itp. Szybkość: robienie i modyfikacja zamówień, drukowanie bonów w tle przygotowania dań, duża zmiana zamówień, pasek produktów szybkiego wyboru, itp. Wszechstronność: bezpieczne logowanie pracownika, sterowanie szufladą kasową, obsługa innych form płatności.